gunaikeia gialia iliou 2020

Γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020

To 2019 φτάνει στο τέλος του και είδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020. Τα γυαλιά ηλίου μικρού μεγέθους που  παρουσιάστηκαν την προηγούμενη χρονιά δέχτηκαν έντονη κριτική και απογοήτευσαν πολλούς. Φέτος φαίνεται ότι δημιουργούνται πιο ώριμες συνθήκες για τα νέα μοντέλα στα «μικρά» γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020. Επίσης από ότι φαίνεται από τα γυαλιά που φορούν διασημότητες, οι οποίες καθορίζουν τις τάσεις, στο Νότιο ημισφαίριο όπου είδη είναι καλοκαίρι, θα συνεχιστεί η τάση της προηγούμενης σεζόν και τα ρετρό γυαλιά ηλίου 2020 θα παραμείνουν δυναμικά στη μόδα.

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι οι  φετινές τάσεις των γυναικείων γυαλιών ηλίου 2020 ευνοούν τα ισχυρά γεωμετρικά πλαίσια και τα ζωντανά χρώματα που εμπνευσμένα από τα στυλ της δεκαετίας του ’90. Ενώ στη μόδα θα είναι και κλασικά μοντέλα όπως τα Aviator στις σύγχρονες παραλλαγές τους.

Πριν σας παρουσιάσουμε τις επικρατέστερες τάσεις θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε την σημαντικότητα του να φοράμε γυαλιά ηλίου καθ’ όλη την διάρκεια τους χρόνου. Η έκθεση στις ηλιακές ακτίνες UV μπορούν να προκαλέσουν οφθαλμικές βλάβες στο ανθρώπινο μάτι. Μερικές από αυτές μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα έντονες όπως καταρράκτη, εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας ακόμη και καρκίνο του ματιού και των βλεφάρων. Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι ηλιακές ακτίνες παραμένουν εξίσου επιβλαβείς και κατά τους χειμερινούς μήνες. Παρόλο που δεν αισθανόμαστε το ήλιο να μας «καίει» όταν έχει συννεφιά, η UV ακτινοβολία εξακολουθεί να φτάνει στα μάτια μας.

Επειδή όμως εκτός από την προστασία, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν και ένα αξεσουάρ το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας θα πρέπει να παρακολουθούμε τις τάσεις και να επιλέγουμε τα γυαλιά που θα αναδείξουν την προσωπικότητα μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι τάσεις οι οποίες θα επικρατήσουν στα γυναικεία γυαλιά 2020.

 

Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου

mikra gualia iliou

Μπορεί τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου να φαίνεται μη πρακτικά καθώς είναι πολύ μικρά για οποιαδήποτε προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα φορέσατε και το 2020.

Τα λεπτά και μικροσκοπικά πλαίσια εμφανίστηκαν πρώτη φορά τη δεκαετία του ’50, ξανά στη δεκαετία του ’90, και επανήλθαν δυναμικά πέρυσι και γρήγορα κέρδισαν οπαδούς που υπερασπίζονται αυτό στυλ. Διασημότητες όπως η RiRi, η Kendall και οι αδελφές Hadid τα πρόσθεσαν στην καθημερινή τους ντουλάπα.

gialia iliou cat eye stenagialia iliou metalikagialia iliou tartarouga trigonatetragona gialia iliou mikratetragona gialia liliou tartarouga

Αν επιλέξετε αυτά τα γυαλιά και θέλετε ταυτόχρονα να παρουσιάσετε και ένα ρετρό στυλ επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις στους σκελετούς. Αν πάλι θέλετε να πετύχετε ένα στυλ που θα παραπέμπει στην δεκαετία τους 50 επιλέξτε σκελετούς σε λευκά ή κρεμ χρώματα.

gialia iliou tetragona aspragialia iliou rozgialia iliou aspros skeletos

Όπως και στα πιο μεγάλα πλαίσια που θα δούμε παρακάτω, έτσι και στα μικρά, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τα γυαλιά με ορθογώνια πλαίσια.

Η μόνη συζήτηση γύρω από αυτά τα μοντέλα είναι ότι λόγω του μικροσκοπικού σκελετού τους δεν μπορούν να προστατέψουν επαρκώς κυρίως από τις πλαϊνές ακτίνες του ηλίου.

 

Γυαλιά ηλίου καθρέφτες 

Θέλετε να λάμψετε σαν τον ήλιο στον ουρανό αυτό το καλοκαίρι; Τα γυαλιά ηλίου καθρέφτες θα σας βοηθήσουν σε αυτό αφού θα είναι μέσα στις τάσεις του 2020. Δημιουργήστε αντιθέσεις με τα χρώματα σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Για παράδειγμα αν τα χρώματα σας είναι ξανθά επιλέξτε μπλε φακούς στους καθρέφτες και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

gialia iliou kathreftes mplegialia iliou tartarouga rozgialia iliou metalika roz kathreftesmetalika gialia iliou kathreftesstrogula gialia iliou kathreftes rozgialia iliou ksilina roz

Επίσης μην ξεχνάτε, με τα γυαλιά ηλίου καθρέφτες ο συνομιλητής σας δε βλέπει το βλέμμα σας, έτσι μπορείτε να κρύβετε συναισθήματα.

Γυαλιά ηλίου με διάφανους σκελετούς

diafana gualia iliou

Τα γυαλιά ηλίου με διάφανους σκελέτους θα παραμείνουν στη μόδα. Μπορείτε να επιλέξετε τελείως διάφανους σκελετούς ή να κινηθείτε αντίθετα και να επιλέξετε διάφανους σκελετούς με έντονα χρώματα.

gialia iliou triquasegunaikeia gialia iliou rozgialia iliou strogula tartarougagialia iliou strogula gkri

gialia iliou mplegialia iliou strogula kafe

Γυαλιά ηλίου με Χρωματιστούς φακούς

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των γυαλιών ηλίου που αναγεννήθηκαν από τις στάχτες πέρυσι και θα συνεχίζουν να «κάνε» και την επόμενη σεζόν είναι οι φακοί με χρωματιστούς φακού. Αυτό το στυλ γυαλιών ηλίου αποτελείται από φακούς παστέλ επιλογές χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε άνετα την επιλογή σας. Επιλέξτε από τα χρώματα φακών γυαλιών ηλίου που κυμαίνονται από ανοιχτό μπλε και ηλιόλουστο κίτρινο έως ροζ και «καμένο» πορτοκαλί.

gialia iliou strogula mplegialia iliou cat eye metalika

Όμως προσοχή !! Παρόλο που αυτά τα γυαλιά δίνουν ένα «δροσερό» στυλ συνήθως δεν προσφέρουν μεγάλη προστασία από τον ήλιο ιδιαίτερα τις μέρες με έντονη ακτινοβολία. Αντ’ ‘αυτού, μπορείτε να σκεφτείτε τα γυαλιά αυτά ως ένα  αξεσουάρ που θα συνοδεύσει το ντύσιμο σας ακόμα και τις ώρες με χαμηλότερη ηλιοφάνεια. Θυμηθείτε το ευρύ φάσμα προσωπικοτήτων. Όπως ο Millie Bobby Brown, τη Selena Gomez, τον Elton John και τον Ozzy. Κάθε διάσημος φέρνει το δικό του μοναδικό ύφος στα γυαλιά ηλίου και μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο.

Τις περισσότερες φορές, θα βρείτε αυτά τα γυαλιά ηλίου με κυκλικά πλαίσια, ιδανικά για τετράγωνα πρόσωπα. Υπάρχουν όμως και σε τετράγωνους σκελετούς, σε γυαλιά ηλίου με γέφυρα και σε γυαλιά ηλίου τύπου Aviator.

 

Μεγάλα τετράγωνα γυαλιά ηλίου από τη δεκαετίας του ’70

Τα vintage γυαλιά έχουν επανέλθει στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια και θα παραμείνουν στις τάσεις στα γυναικεία γυαλιά και το 2020. Τα μεγάλα ορθογώνια γυαλιά ηλίου θα σας δώσουν ένα ροκ στυλ. Αυτά τα γυαλιά είναι μοντέρνα αλλά και πρακτικά. Είναι ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέροντας πλήρη προστασία από τις ακτίνες που προκαλούν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Τα υπερμεγέθη πλαίσια σας δίνουν αυτή τη μυστηριώδη εικόνα, ενώ το τετράγωνο σχήμα τονίζει τα γωνιακά χαρακτηριστικά. Το κόκκινο χρώμα στον θα είναι ο σύμμαχός σας αν θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για τα στρογγυλά και ωοειδή πρόσωπα, οπότε έχετε τύχη αν έχετε ένα από αυτά.

gunaikeia gualia iliou tetragonagualia iliou gunaikeia kokkinagunaikeia gualia iliou tetragona kafegynaikeia tartarouga oversized gialia iliougynaikeia maura oversized gialia iliougialia iliou gunaikeia

Τα πρόσωποα τα οποία έχουν πιο τετραγώνισμένο σχήμα μπορούν να ταιριάξουν ιδανικά με τα υπερμεγέθη στρογγυλά γυαλιά ηλίου τα οποία φέτος θα καταλάβουν μεγάλο κομμάτι της αγοράς.

strogula gynaikeia gialia iliou

 

Γυαλιά ηλίου cat-eye

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου cat-eye θα είναι στο επίκεντρο αυτή τη σεζόν. Αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες, τα γυαλιά αυτά τονίζουν ιδανική την επιμήκυνση του προσώπου και δίνουν έμφαση στα ζυγωματικά. Αυτά τα γυαλιά «look at me» προσθέτουν επίσης μια συγκεκριμένη αίσθηση vintage στο στυλ σας.

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020 θα περιλαμβάνουν τόσο το παλιά, μεγάλα cat eye καθώς και τη σύγχρονη εκδοχή τους που τα θέλει να έχουν μια κλίση προς τα πάνω στις μύτες τους. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά, δοκιμάστε ένα τέτοιο μοντέλο, σε μαύρο χρώμα και σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Το μοτίβο της ταρταρούγας δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Τα μεγάλα cat eye με χρωματισμούς ταρταρούγας θα αποτελέσουν μια από τις πιο καυτές τάσεις των γυαλιών ηλίου 2020.

Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο εκκεντρικό μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά ηλίου cat eye με λεπτομέρειες πάνω τους όπως μικρά διαμαντάκια.

Gialia iliou cat eyegialia iliou gunaikeia cat eyegialia iliou cat eye mauragynaikeia gialia iliou animal printgialia iliou cat eye mauragynaikeia gialia iliou cat eyegialia iliou maura metalika cat eyegialia iliou tartarouga cat eyegialia iliou gynaikeia cat eye

Γυαλιά ηλίου Aviator 

Το κλασικό αυτό μοντέλο αναμένεται να επικρατήσει στις τάσεις για τα γυναικεία γυαλιά ηλίου και το νέο έτος. Βέβαια δεν θα παρουσιαστεί στην μορφή που όλοι ξέρουμε. Δηλαδή με μεταλλικό σκελετό. Στη σύγχρονη μορφή τους αυτό το μοντέλο αναμένεται να έχει πλαστικά πλαίσια ή πλαίσια κυτταρίνης. Παράλληλα θα ακολουθήσουν το μεγάλο μέγεθος όπως και τα παραπάνω μοντέλα.

gualia iliou aviator 2020

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τις νέες τάσεις, αποκτήστε το νέο σας ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε μοναδικές τιμές από το peacoxk.com που θα απογειώσει το στυλ σας. Στις σελίδες μας θα βρείτε μοντέλα που ικανοποιούν όλες τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το 2020.

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία