Ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020

Οι τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020 μας δείχνουν ότι θα υπάρξουν πολλά διαφορετικά μοντέλα τα οποία θα ταιριάζουν σε κάθε κεφάλι δίνοντας το κατάλληλο στυλ. Τα έντονα και «δροσερά» χρώματα στους φακούς ή στους σκελετούς που θα εμφανιστούν στην αγορά μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση κάθε προσώπου, δίνοντάς αρκετά point στην τόνωση του στυλ.

Εάν σας αρέσουν τα γυαλιά ηλίου και είστε από αυτούς που τα θεωρούν αξεσουάρ και όχι απλά ένα αντικείμενο το οποίο προστατεύει τα μάτια σας, πιθανότατα να έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρια κλασικών γυαλιών. Όμως η νέα σεζόν είναι η κατάλληλη στιγμή  για να ανανεώσετε τη συλλογή με μερικά νέα, φρέσκα και «τολμηρά» γυαλιά ηλίου!

Στην παρακάτω λίστα θα σας παρουσιάσουμε τα πιο δημοφιλή ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020 και θα σας δείξουμε πως να τραβήξετε τα βλέμματα αποκτώντας ζευγάρια τα οποία ανήκουν στις μεγαλύτερες τάσεις των γυαλιών ηλίου για το 2020.

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει έξω έντονος ήλιος για φορέσετε γυαλιά ηλίου. Σίγουρα είναι ο βασικός λόγος καθώς ο ήλιος μας ενοχλεί στα μάτια αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι βλαβερές ακτίνες τους ήλιου φτάνουν στα μάτια μας ακόμα και τις ημέρες που υπάρχει συννεφιά όντας το ίδιο επιβλαβείς. Η συνεχής έκθεση στις ακτίνες UV οι οποίες προέρχονται από τον ήλιο είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα μάτια σας.

Μην ανησυχείτε. δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ από τον πολύτιμό χρόνο σας για να βρείτε το νέο σας ζευγάρι γυαλιών ηλίου τα οποία θα ταιριάξουν στην προσωπικότητα σας. Μπορείτε απλά να σερφάρετε στις σελίδες του peacoxk.com και να αποκτήσετε απλά και γρήγορα το κατάλληλο ζευγάρι. Επίσης δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία ειδικά στην περίπτωση που επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα ζευγάρια. Στις σελίδες μας θα βρείτε ποιοτικά γυαλιά ηλίου σε μοναδικές τιμές ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από τις προσφορές μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν πια αναμένεται να είναι οι τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2020:

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου 

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου παρόλο που έχουν ένα vintage ύφος έρχονται επιστρέφουν δυναμικά και ανανεωμένα την ερχόμενη σεζόν. Αυτά με τους μεταλλικούς σκελετούς παραπέμπουν στην δεκαετία του ’70. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε στρογγυλά μεταλλικά γυαλιά ηλίου ή μόνο με μεταλλικούς βραχίονες ενώ υπάρχει και η πιο σύγχρονη εκδοχή με πλαστικούς σκελετούς ή σκελετούς κυτταρίνης.

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ταιριάζουν περισσότερο σε ένα στενό, τετράγωνο ή με γωνιακά χαρακτηριστικά πρόσωπο. Αν το πρόσωπο σας έχει τέτοιο σχήμα σίγουρα τα γυαλιά αυτά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.  

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι στα στρογγυλά γυαλιά ηλίου θα κυριαρχήσουν και οι διαφανείς σκελετοί είτε χωρίς χρώμα είτε σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

gialia iliou strogula mauragialia iliou strogula mauragialia iliou mplegialia iliou ksilina strogula

Γυαλιά ηλίου σε σχήμα D

Τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα D επιστρέφουν δυναμικά τη νέα σεζόν. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι το πάνω μέρος τους σκελετού είναι μια  ευθεία ή  σχεδόν ευθεία γραμμή. Τα γυαλιά αυτά είναι μεγάλου μεγέθους και είναι ιδανικά για πιο στρογγυλεμένα πρόσωπα. Επιλέγοντας να φορέσετε ένα τέτοιο γυαλί δημιουργείτε  ένα πιο δυναμικό και σκληρό στυλ.

gualia iliou isia grammigialia iliou maska kitrinagialia iliou maska kitrina kathreftesandrika gialia iliou tartarougagialia iliou maskagialia iliou ksilina

Γυαλιά ηλίου τύπου Βrowline

Τα γυαλιά ηλίου browline θα αποτελέσουν μια ακόμα καυτή τάση στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020. Τα μοντέλα αυτά στις σύγχρονες εκδόσεις τους θα έχουν πιο χοντρούς σκελετούς ή σκελετούς κυτταρίνης. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό είναι ότι θα επικρατήσουν τα μοντέλα στα οποία είναι η ίσια γραμμή στο κάτω μέρος του φακού έναντι αυτών που έχουν στρογγυλή

gialia iliou tartarougastrogula gialia iliou tartarouga

Ανδρικά γυαλιά ηλίου καθρέφτες 

Τα γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέφτες θα έχουν θέση την επόμενη σεζόν. Ο καθρέφτης φωτίζει περισσότερο το πρόσωπο ιδιαίτερα της ημέρες με έντονη ηλιοφάνεια. Διαλέξτε ζευγάρια με χρώματα φακών το όποιο να ταιριάζουν με τα χρώματα σας. Για παράδειγμα αν έχετε ανοιχτά χρώματα, ξανθά μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά ηλίου με μπλε φακούς.

Επίσης θυμηθείτε: όταν φοράτε γυαλιά ηλίου καθρέφτες δεν θα είναι εμφανές το βλέμμα σας και το που κοιτάτε !!

gialia iliou baboo mple fakosgialia iliou kathreftes maskagialia iliou metalika roz kathreftesgialia iliou kathreftes mplegialia iliou kathreftes mplemetalika gialia iliou kathreftes

Γυαλιά ηλίου Wayfarer

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το κλασικό είναι πάντα κλασικό και δεν ξεθωριάζει. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ανδρικά γυαλιά ηλίου για το 2020 το οποίο σίγουρα θα ταιριάζει με ό, τι έχετε, τότε πρέπει να επιλέξετε ένα σε στυλ Wayfarer. Από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν, μπορείτε να επιλέξετε ένα σκελετό σε απόλυτο μαύρο χρώμα που θα δώσει σίγουρα την αίσθηση του ρετρό ή να διαλέξετε ένα σκελετό με φακούς καθρέφτες. Τέλος θα παρουσιαστούν μοντέλα ελαφρώς τροποποιημένα, δηλαδή μοντέλα με ανεβασμένες τις πάνω άκρες.

Δημιουργήστε λοιπόν ένα διαχρονικό στυλ, με τι άλλο, με ένα ζευγάρι τύπου Wayfarer

gialia iliou kafegialia iliou me motivoGialia iliou ksulinagialia iliou ksilinagialia iliou tartarouga

 

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Aviator 

Ακόμα ένα κλασικό μοντέλο. Τα γυαλιά ηλίου aviator θα είναι πάντα ένα διαχρονικό μοντέλο το οποίο θα ταιριάζει με όλα τα στυλ. Επιλέγοντας aviator Μπορείτε να δημιουργήστε ένα κλασικό και σοβαρό στυλ ή να τα ταιριάξετε και το απλό καθημερινό σας σπορ ντύσιμο. Στο 2020 τα γυαλιά aviator θα χαρακτηρίζονται από το μεγάλο τους μέγεθος και τους πλαστικούς σκελετούς ή σκελετούς κυτταρίνης. Το μεγάλο μέγεθος το σκελετών θα προσθέσει κύρος και ένα πιο μπρούταλ ύφος σε αυτόν που τα φοράει.

andrika metalika gialia ilioumetalika gialia iliou andrikagialia iliou ksilina kathreftes

Μεταλλική κορυφή

Τα γυαλιά ηλίου με την μεταλλική γραμμή πάνω από το φρύδι, μετά από την επιτυχία τους την προηγούμενη χρονιά, φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να είναι στο προσκήνιο και το 2020

gialia iliou strogula peacoxkgialia iliou metalina mplegialia iliou roz peacoxk

Σε ότι αφορά στους χρωματισμούς, πρέπει να αναφερθεί ότι σε όλα τα παραπάνω σχεδία θα υπάρχει στις τάσεις το χρώμα της ταρταρούγας.

 

Αναζητήστε στις σελίδες μας ανδρικά γυαλιά ηλίου τα οποία θα σας κρατήσουν μέσα στις τάσεις για το 2020. Επίσης μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εικονικής δοκιμής, αλλά και τον οδηγό σχήματος που υπάρχουν στο σαιτ μας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά πια μοντέλα ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο σας

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία