Οικονομικά γυαλιά ηλίου, ξύλινα γυαλιά ηλίου με άριστη εφαρμογή

Ξύλινα γυαλιά ηλίου – 10 λόγοι να τα επιλέξετε

Γρήγορο κουίζ: ποιο στοιχείο σε χαρακτηρίζει όσον αφορά τη μόδα; Του επαναστάτη? Ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας; Του απρόθυμου; Αγκαλιάζετε γρήγορα και με μανία ότι βλέπετε, απλά για να είστε μέσα σε όλες τις αλλαγές; Ή μήπως απλά επηρεάζεστε από τους φίλους σας; Ας ελπίσουμε ότι δεν είστε στην τελευταία κατηγορία. Αλλά εάν είστε, διαβάστε με το φίλο σας αυτό το άρθρο σε περίπτωση που έχει αρνητική άποψη για τα ξύλινα γυαλιά ηλίου. Παρακάτω παρουσιάζουμε 10 ελκυστικούς λόγους οι οποίοι θα σας αλλάξουν γνώμη και θα πείσουν να αποκτήσετε ξύλινα γυαλιά ηλίου.

Έτοιμοι για ξύλινα γυαλιά ηλίου; Ξεκινάμε…

Ο αντίκτυπος των ξύλινων γυαλιών ηλίου στους ωκεανούς μας

Αφού υπάρχει διάθεση για κουίζ, εδώ είναι μια ακόμα ερώτηση για εσάς: Ξέρατε ότι υπάρχουν περισσότερα πλαστικά στους ωκεανούς από ότι ψάρια; Και όμως είναι πραγματικότητα πλέον!
Τι κάνουμε γι’ αυτό στο μοναδικό πλανήτη μας; Όχι μόνο το πλαστικό καταλαμβάνει χώρο που ανήκει στα πλάσματα που κατοικούν στο νερό, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει ζημιές σε ψάρια και χελώνες. Τα πλάσματα αυτά μπλέκονται στο πλαστικό και μπορεί να τραυματισθούν σοβαρά ή να μη μπορούν να κινηθούν.
Και ας μην ξεχνάμε τον αντίκτυπο στους ανθρώπους από όλο αυτό το πλαστικό στον ωκεανό. Όταν τα ψάρια τρώνε μικροπλαστικά τα τρώμε και εμείς … Ποιος θα ήθελε να φάει όλα αυτά τα πλαστικά;
Προκειμένου να φροντίσουμε τους ωκεανούς μας – και τους εαυτούς μας – πρέπει να χρησιμοποιούμε εναλλακτικές λύσεις απέναντι στο πλαστικό όποτε είναι δυνατόν … τώρα τα ξύλινα γυαλιά ηλίου που μήπως σας ακούγονται πιο ελκυστικά;

Τα γυαλιά ηλίου από μπαμπού είναι βιοαποικοδομήσιμα!

Εκτός από τους ωκεανούς εξίσου σημαντικό είναι και το έδαφος. Πολλά ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, το οποίο όπως ίσως γνωρίζετε είναι ένα βιοαποικοδομήσιμο υλικό.
Αν κάτι είναι βιοαποικοδομήσιμο, σημαίνει απλά ότι μπορεί να αποσυντεθεί σχετικά γρήγορα, μετά την απόθεση του στο έδαφος.
Σκεφτείτε τους σωρούς από πλαστικό που βλέπετε γύρω σας. Πολλά πλαστικά δεν είναι βιοαποικοδομήσιμα, που σημαίνει ότι παραμένουν όπως είναι για πολλά χρόνια ρυπαίνοντας γύρω τους. Αντίθετα με το πλαστικό, το μπαμπού αποσυντίθεται σχετικά γρήγορα.

Γυαλιά ηλίου από bamboo ξανά

Το μπαμπού είναι ένα υλικό που για το οποίο δε μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε. Υπάρχει και κάτι ακόμα γύρω από μπαμπού.
Γνωρίζατε ότι το μπαμπού είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο υλικό στον πλανήτη; Αναπτύσεται τόσο γρήγορα που μεγαλώνει περίπου 1 μέτρο την ημέρα! Με βάση αυτό το μπαμπού είναι ένα βιώσιμο υλικό. Όταν το μπαμπού κόβεται για να κατασκευαστούν γυαλιά ηλίου, μεγαλώνει αρκετά γρήγορα ώστε να συμβαδίζει με τη ζήτηση. Όσο βέβαια ακολουθούμε τις βιώσιμες πρακτικές και δεν καταχραζόμαστε το δώρο του πόσο γρήγορα το φυτό αυτό μεγαλώνει.

Θα πρέπει να ανακυκλώσετε;

Στο σχολείο μπορεί να έχετε μάθει γιατί πρέπει να ανακυκλώσετε και πώς να το κάνετε σωστά. Λοιπόν εδώ είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε κάτι γι’ ‘αυτό. Πολλά μοντέλα ξύλινων γυαλιών ηλίου έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικών. Για παράδειγμα πολλά μοντέλα έχουν κατασκευαστεί από ξύλο που προέρχεται από ανακυκλωμένα skateboard. Αυτό τους δίνει και τις αποχρώσεις που πολλές φορές συναντάτε.

Ανθεκτικότητα

Συμβαίνει σε όλους μας. Τοποθετούμε τα γυαλιά ηλίου στο ταμπλό του αυτοκινήτου, τα ξεχνάμε και στο πρώτο φρενάρισμα βρίσκονται κάτω. Αν τα γυαλιά ηλίου είναι πλαστικά είναι πολύ πιθανό να γεμίζουν γρατζουνιές και φθορές. Θέλετε καλύτερη λύση; Λοιπόν, ξέρετε τι πρόκειται να πούμε … Το ξύλο είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το πλαστικό, όπως είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε, έτσι οι αποχρώσεις από ξύλο θα είναι πολύ πιο ανθεκτικές. Εφόσον δεν τα παρατάτε σε ακραίες συνθήκες τα ξύλινα γυαλιά ηλίου μπορεί να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα από τα πλαστικά.

Ξεχωρίστε από το σύνολο

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι θέλουμε όταν βρισκόμαστε σε ένα μέρος με πολύ κόσμο να ξεχωρίζουμε. Όμως προκειμένου να γίνει αυτό πρέπει να είστε τολμηροί, μοναδικοί. Έτσι, ενώ για τους άλλου θα είναι πλέον αργά να αγοράσουν ξύλινα ή μπαμπού γυαλιά ηλίου, εσείς θα έχετε είδη κάνει το πρώτο βήμα και θα είστε διαφορετικοί. Και σίγουρα, οι μέρα που οι περισσότεροι θα επιλέγουν ξύλινα γυαλιά ηλίου αργεί ακόμα.

Κάποιος είπε “Άνεση”;

Είναι συχνό φαινόμενο τα γυαλιά ηλίου να μας πληγώνουν κυρίως στο σημείο της μύτης όταν τα φοράμε για πολλές ώρες την ημέρα. Η ρυθμοί της σύγχρονης ζωής μας επιβάλλουν πολλές φορές να είμαστε πολλές ώρες στο δρόμο φορώντας γυαλιά ηλίου. Με την ελαφριά φύση τους, τα ξύλινα γυαλιά ηλίου σας δίνουν πάντα την απαραίτητη άνεση. Δε θα σας ενοχλήσουν πότε ούτε στη μύτη ούτε στο σημείο πίσω από τα αυτιά όσες ώρες και να τα φοράτε.

Η μοναδικότητα της ατέλειας

Είναι αδύνατο ένα κόμματί από πλαστικό να είναι μοναδικό, καθώς κάθε κομμάτι απλά κόβεται από το ίδιο κομμάτι πλαστικό που είναι μόνο ένα χρώμα. Σε αντίθεση με το πλαστικό, όμως, οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο ξύλο δημιουργούν μοναδικές ιδιαιτερότητες σε κάθε σχέδιο. Αυτό σημαίνει ότι στην ουσία κανένα ζευγάρι ξύλινων γυαλιών ηλίου δεν είναι ίδιο. Οπότε ακόμα και αν εσείς και οι φίλοι σας φοράτε το ίδιο σχέδιο, των ρόζων του ξύλου θα τα κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Κάθε ζευγάρι ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι μοναδικό.

Αρσενικό ή θηλυκό; Βρείτε την ισορροπία σας

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, είναι δύσκολο να βρείτε ένα υλικό που μπορεί να θεωρείται είτε αρσενικό είτε θηλυκό. Αλλά το ξύλο είναι ένα υλικό που είναι ισχυρό και ευγενές ταυτόχρονα. Είναι ανθεκτικό, θυμίζοντας τις αρσενικές ιδιότητες της δύναμης και της στιβαρότητας. Ταυτόχρονα όμως θυμίζει τη μητέρα φύση αναδύοντας τη γυναίκεια πλευρά. Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολο να βρείτε ένα ζευγάρι για εσάς και το σύντροφο σας, ή να φορέσετε ο ένας τα γυαλιά ηλίου του άλλου σε μια μέρα που δεν μπορείτε να βρείτε τα δικά σας. Πολλά ζευγάρια είναι unisex, αν και θα βρείτε ορισμένα σχέδια που είναι είτε πολύ θηλυκά ή πολύ αρσενικά, επίσης.

Και η ετυμηγορία είναι …

Διαβάζοντας τα παραπάνω πιστεύουμε ότι έχετε πειστεί ότι τα ξύλινα γυαλιά ηλίου αξίζουν τουλάχιστον μια ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε αν ισχύουν τα παραάνω. Στις σελίδες μας θα βρείτε μοναδικά ξύλινα γυαλιά ηλίου από φυσικό ξύλο, όπως ξύλο καρυδιάς αλλά και από ανακυκλωμένο ξύλο skateboard. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου μπαμπού σε μοναδικά σχέδια. Όλα μας τα γυαλιά διαθέτουν φακούς κατηγορίας 3 για την καλύτερη προστασία των ματιών σας.

 • -43%

  ,

  149,00

  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -38%

  ,

  139,00

  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -70%

  , ,

  15,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -70%

  ,

  15,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -70%

  ,

  15,00

  Εξαντλημένο

  ΑΓΟΡΑ
 • -66%

  ,

  17,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -70%

  ,

  15,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -68%

  , , ,

  16,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -59%

  , , , , ,

  16,50

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -64%

  ,

  15,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -66%

  ,

  16,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -60%

  ,

  19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία