Φακοί

G15

Φακοί που απορροφούν το 85% του ορατού φωτός και μπλοκάρουν τη μεγαλύτερη ποσότητα μπλε φωτός, εξασφαλίζοντας καλύτερη ορατότητα και αντίθεση χρωμάτων, δίνοντας την αίσθηση μιας πιο «φυσικής εικόνας». Οι φακοί G-15 μπορεί να είναι πολωμένοι (Polarized) ή μη.

Smoke

Φακοί που μειώνουν τη φωτεινότητα της λάμψης καθιστώντας τους μια πολύ καλή επιλογή για προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και για υπαίθρια αθλήματα. Οι φακοί αυτοί μειώνουν την αντανάκλαση διατηρώντας παράλληλα την πραγματική αντίληψη χρώματος.

Gradient (Ντεγκραντέ)

Οι φακοί διαβάθμισης είναι πιο σκοτεινοί στην κορυφή του φακού και γίνονται προοδευτικά ελαφρύτεροι. Η μετατόπιση της απόχρωσης προστατεύει τα μάτια από τον ήλιο, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα στο κάτω μέρος του φακού. Η ποσότητα κάλυψης εξαρτάται από την απόχρωση και τη σκοτεινότητα του φακού.

Mirror (Καθρέφτης)

Φακοί που έχουν ανακλαστική επικάλυψη στην επιφάνεια του φακού και μειώνουν την αντανάκλαση.

Polarized (Πολωμένοι)

Οι πολωμένοι φακοί έχουν ειδική επίστρωση που μειώνει την αντηλιά από ανακλαστικές επιφάνειες, καθιστώντας τα ιδανικά για δραστηριότητες. Η πόλωση προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες της αντηλίας και οξύνει την όρασή.

 

όλοι οι φακοί που πωλούνται στο www.peacoxk.com έχουν προστασία UV400 και όλα τα πιστοποιητικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία