kafe-gialia-iliou

Γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς

Τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς είναι διασκεδαστικά, κομψά και σας τονίζουν το στυλ σας. Σίγουρα, οι διασημότητες φαίνεται ότι αγαπούν να προστατεύουν τα μάτια τους χρησιμοποιώντας χρωματιστούς φακούς. Αλλά οι χρωματισμένοι φακοί είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ μόδας.

Ενώ πολλοί άνθρωποι επιλέγουν χρώματα φακών γυαλιών ηλίου καθαρά για αισθητικούς λόγους, ξέρατε ότι τα διαφορετικά χρώματα φακών εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς;

Πόσοι από εμάς έχουν πάρει απλά ένα γυαλιά ηλίου από το ράφι του καταστήματος, χωρίς να δίνουν μεγάλη προσοχή στο χρώμα των φακών τους;

Η απόχρωση των φακών γυαλιών ηλίου σας μπορεί να ενισχύσει την αντίληψη του βάθους της όρασης σας και να μειώσει την κόπωση των ματιών σε διαφορετικά περιβάλλοντα, βελτιώνοντας την απόδοσή σας σε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες. Οι χρωματισμένοι φακοί μπορούν να μειώσουν την αντανάκλαση και να βελτιώσουν την αντίθεση των χρωμάτων.

Δείτε την συλλογή μας απο αντρικά γυαλιά ηλίου, γυναικεία γυαλιά ηλίου & παιδικά γυαλιά ηλίου

Ας δούμε λοιπόν ποιες χρήσεις μπορεί να έχουν γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς.

gialia iliou xromatistoi fakoi

Γυαλιά ηλίου με γκρι φακούς

Οφέλη: Οι γκρι φακοί σχεδόν πάντοτε παρέχουν περισσότερη μείωση του φωτός από οποιασδήποτε άλλη απόχρωση και γι’ αυτό είναι η καλύτερη επιλογή αν σκοπεύετε να περάσετε μεγάλα διαστήματα έξω στον ήλιο. Το γκρι χρώμα είναι ουδέτερο και οι φακοί αυτοί δεν αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο το μάτι αντιλαμβάνεται το χρώμα. Επίσης οι γκρι φακοί παρέχουν λιγότερη αντίθεση και έτσι ορισμένα χρώματα και αντικείμενα δεν θα “ξεφύγουν” από τα πραγματικά τους χρώματα.

Δημοφιλή στυλ: Οι γκρι φακοί αποτελούν σχεδόν το πρότυπο για γενική χρήση, και έτσι σχεδόν οποιοδήποτε στυλ γυαλιών από αυτά που χρησιμοποιούνται στον αθλητισμό μέχρι τη μόδα είναι διαθέσιμο σε γκρι απόχρωση. Συνιστάται να ξεκινήσετε τη συλλογή σας με ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου με γκρι φακούς και από εκεί καθώς να προσθέτετε περισσότερα γυαλιά ηλίου στη συλλογή σας.

Κόκκινο ή Ροζ φακοί

Οφέλη: Οι ροζ και κόκκινοι φακοί δεν συμβάλλουν τόσο μείωση του φωτισμού όσο οι γκρι φακοί, αλλά παρέχουν περισσότερο βάθος και αντίθεση από οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Για τους οδηγούς, ο τρόπος με τον οποίο οι φακοί αλλάζουν χρώμα μπορεί ασφαλώς να αυξήσει την οπτική τους στο δρόμο.

Δημοφιλή στυλ: Τα τριαντάφυλλα φακοί είναι συνήθως τοποθετημένοι σε ελαφριά πλαίσια σχεδιασμένα για οδήγηση και αθλήματα, αλλά μπορούν να βρεθούν και σε στυλ γενικής χρήσης. Πολλά γυαλιά ηλίου σχεδιασμένα για αθλήματα όπως το γκολφ, το σκι και το snowboarding γίνονται με αυτούς τους φακούς καθώς παρέχουν εξαιρετική αντίθεση στο χιόνι.

Γυαλιά ηλίου με καφέ ή πορτοκαλί φακούς

Οφέλη: Οι φακοί με αυτές τις αποχρώσεις θα λέγαμε ότι παρέχουν λίγα από όλα. Παρέχουν αρκετή μείωση του φωτός για τις περισσότερες συνθήκες που επικρατούν σε εξωτερικούς χώρους και ένα μέρος του βάθους και της αντίθεσης που παρέχουν οι κόκκινοι και ροζ φακοί. Γι’ αυτούς τους λόγους τα γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς θεωρούνται τα πιο «ευέλικτα», γεγονός που εξηγεί και την αυξανόμενη δημοτικότητά τους.

Δημοφιλή στυλ: Όπως και με τους γκρι φακούς, οι χάλκινοι και καφέ φακοί είναι σχεδιασμένοι για αθλητικές αλλά και καθημερινές χρήσεις. Μπορεί να βρείτε ελαφριά πλαίσια κατάλληλα για τζόκινγκ, ή βαριά στυλ με χοντρούς και στιβαρούς σκελετούς.

Πράσινοι φακοί

Οφέλη: Οι πράσινοι φακοί είναι η πιο λογική επιλογή για συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή ομίχλης, κατά τις οποίες όμως οι ακτίνες UV από τον ήλιο εξακολουθούν να προκαλούν βλάβη στα μάτια. Όπως οι γκρι φακοί δεν θα αλλάξουν την αντίληψη χρώματος, και η διαφορά τους είναι στη μειωμένη μείωση του φωτός. Συχνά με γκρι φακούς, το οπτικό πεδίο θα φανεί “πολύ σκοτεινό” σε περιπτώσεις όπου ο ήλιος δεν είναι στην πιο λαμπερή του φάση.

Δημοφιλή Στυλ: Αυτοί οι φακοί είναι σχετικά νέοι, αλλά αυξάνουν τη δημοτικότητα τους. Αν και είχαν ξεκινήσει στα αθλητικά γυαλιά, ενδεχομένως να δείτε γυαλιά ηλίου για πιο γενικές μορφές χρήσης με πράσινους φακούς στο εγγύς μέλλον. Το πράσινο είναι ένας εξαιρετικός έγχρωμος φακός για ψάρεμα ή άλλα αθλήματα στο ύπαιθρο.

Κίτρινοι φακοί

Οφέλη: Αυτοί οι φακοί είναι ιδανικοί για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχουν ακόμη καλύτερη όραση από τους πράσινους φακούς. Ωστόσο, δεν θα παρέχουν τόσο μεγάλη προστασία από τον ήλιο. Οι κίτρινοι φακοί είναι εξαιρετικοί για όσους περνούν πολύ χρόνο στον υπολογιστή, καθώς φιλτράρουν ακτίνες που είναι επιβλαβείς για τα μάτια μετά από μεγάλες περιόδους έκθεσης.

Δημοφιλή Στυλ: Οι κίτρινοι φακοί δεν βρίσκονται συνήθως σε στυλ γενικής χρήσης λόγω του χαμηλού ποσοστού μείωσης της ακτινοβολίες που παρέχουν, αλλά κερδίζουν τη δημοτικότητα μεταξύ των αθλητικών μαρκών και των εταιρειών που κατασκευάζουν φακούς ειδικά για αυτούς που ξοδεύουν πολλές ώρες στους υπολογιστές λόγω της δουλειάς τους ή απλά για διασκέδαση

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αλληλοεπικάλυψη μεταξύ ορισμένων από αυτές τις αποχρώσεις, και για πολλούς από εμάς υπάρχουν περισσότερα από ένα που θα μπορούσαν ακριβώς να καλύψουν τις ανάγκες μας. Ο μέσος χρήστης γυαλιών ηλίου θα είναι ευχαριστημένος με ένα γκρι ή πράσινο και η διαφορά στην αντίθεση ανάμεσα σε ροζ και καφέ φακούς μπορεί να μην είναι άμεσα αισθητή. Ωστόσο, η λήψη τεκμηριωμένης απόφασης μπορεί να ωφελήσει τη δική σας ασφάλεια και την υγεία των ματιών σας, ενώ στον κόσμο του αθλητισμού μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

gialia iliou fakoi ana drasthriotita

Στις σελίδες μας θα βρείτε μοναδικά γυαλιά ηλίου σε όλες τις αποχρώσεις φακών. Αναζητήστε τα μοναδικά σχεδία σε ανδρικά γυαλιά ηλίου, γυναικεία γυαλιά ηλίου και παιδικά γυαλιά ηλίου καθώς και τις μοναδικές προσφορές μας.

 • -50%

  , , , , ,

  25,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • , , , ,

  60,50

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -39%

  , ,

  47,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • 19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -100%

  , , , , , , ,

  Εξαντλημένο

  ΑΓΟΡΑ
 • -57%

  , , , , ,

  19,00

  Σε απόθεμα

  ΑΓΟΡΑ
 • , , ,

  19,99

  Εξαντλημένο

  ΑΓΟΡΑ
 • -51%

  ,

  19,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -35%

  , , , ,

  25,00

  Σε απόθεμα

  ΑΓΟΡΑ
 • -19%

  , , ,

  49,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • , , ,

  19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -50%

  , ,

  25,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία