Ξύλινα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα από μπαμπού, ξύλο ή ανακυκλωμένο ξύλο

Η μοναδικότητα της ατέλειας.

Οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο ξύλο όπως οι ρόζοι, δημιουργούν μοναδικά σχέδια σε κάθε ζευγάρι. Φορώντας ξύλινα γυαλιά ηλίου σίγουρα θα ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Με την ελαφριά φύση τους, τα ξύλινα γυαλιά ηλίου σας δίνουν πάντα την απαραίτητη άνεση.Δε θα σας ενοχλήσουν πότε ούτε στη μύτη ούτε στο σημείο πίσω από τα αυτιά όσες ώρες και να τα φοράτε.

Τα γυαλιά ηλίου από μπαμπού είναι βιοαποικοδομήσιμα!

Πολλά ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, το οποίο είναι ένα βιοαποικοδομήσιμο υλικό.
Αν κάτι είναι βιοαποικοδομήσιμο, σημαίνει απλά ότι μπορεί να αποσυντεθεί σχετικά γρήγορα, μετά την απόθεση του στο έδαφος.
Σκεφτείτε τους σωρούς από πλαστικό που βλέπετε γύρω σας. Πολλά πλαστικά δεν είναι βιοαποικοδομήσιμα, που σημαίνει ότι παραμένουν όπως είναι για πολλά χρόνια ρυπαίνοντας. Αντίθετα με το πλαστικό, το μπαμπού και αποσυντίθεται σχετικά γρήγορα. Ακόμα πολλά μοντέλα έχουν κατασκευαστεί από ξύλο που προέρχεται από ανακυκλωμένα skateboard. Αυτό τους δίνει και τις αποχρώσεις που πολλές φορές συναντάτε.

Πλεονεκτήματα που έχουν τα ξύλινα γυαλιά ηλίου

Μοναδικότητα

Είναι αδύνατο ένα κόμματί από πλαστικό να είναι μοναδικό. Σε αντίθεση με το πλαστικό, όμως, οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο ξύλο δημιουργούν μοναδικές ιδιαιτερότητες σε κάθε σχέδιο.

Άνεση

Με την ελαφριά φύση τους, τα ξύλινα γυαλιά ηλίου σας δίνουν πάντα την απαραίτητη άνεση. Δε θα σας ενοχλήσουν πότε ούτε στη μύτη ούτε στο σημείο πίσω από τα αυτιά όσες ώρες και να τα φοράτε.

Αντοχή

Το ξύλο είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το πλαστικό, όπως είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε, έτσι οι αποχρώσεις από ξύλο θα είναι πολύ πιο ανθεκτικές.

Περιβάλλον

Πολλά ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, το οποίο όπως ίσως γνωρίζετε είναι ένα βιοαποικοδομήσιμο υλικό.

Δείτε εδώ 10 λόγους για να επιλέξετε ξύλινα γυαλιά ηλίου.

 

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία