Επηρεάζει ο COVID-19 τις τάσεις των γυαλιών;

Είναι γεγονός ότι τα πράγματα τα οποία συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα μας έχουν επηρεάσει όλους. Αναφερόμαστε φυσικά στον κωρονοϊό και στους περιορισμούς που επιβάλλονται λόγω αυτού.

Τι σχέση μπορεί όμως να έχουν αυτές οι καταστάσεις με τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου 2021;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι καταστάσεις αυτές εμπνέουν τους σχεδιαστές. Όπως λοιπόν συμβαίνει και με τις μάσκες προσώπου όπου πολλά μεγάλα μπράντ έχουν εμπνευστεί και τις παρουσιάζουν ως αξεσουάρ, έτσι συμβαίνει και με τα γυαλιά ηλίου.

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας όπως οι σχεδιαστές γυαλιών ηλίου και ι όσοι εμπορεύονται τα γυαλιά ηλίου ελπίζουν ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στις συνήθεις δραστηριότητες του μετά από τις ημέρες καραντίνας. Ακόμα μπορεί τα μεγάλα show και οι μεγάλες εκθέσεις να έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί όμως οι σχεδιαστές γυαλιών δε σταματούν να εμπνέονται και να γενούν καινούργιες ιδέες.

Έτσι λοιπόν πολλές από τις τάσεις της νέας σεζόν θα προκύψουν και σίγουρα θα έχουν επηρεαστεί από το ιό.

Η εξέλιξη των γυαλιών ηλίου

Όπως έχουμε επισημάνει στα προηγούμενα άρθρα μας τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο. Ταυτόχρονα με αυτό τα γυαλιά ηλίου έχουν εξελιχθεί από την ανάγκη αυτή σε ένα από τα πιο επιθυμητά αξεσουάρ μόδας. Ένα ευρύ φάσμα γυαλιών ηλίου μεγάλου μεγέθους που παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα σηματοδότησε ότι η πανδημία επηρέασε ιδιαίτερα τις τάσεις των γυαλιών αυτής της σεζόν. Έτσι  Βλέπουμε μια πληθώρα μεγάλων σκελετών, που καλύπτουν το σχεδόν το μισό του προσώπου, με τη σκέψη ότι έτσι μπορούν να προστατεύουν το τον χρήστη και από τον ιό εκτός από τον ήλιο.

Δείτε εδώ σε προηγούμενο άρθρο μας αν τα γυαλιά ηλίου μπορούν να παρέχουν προστασία από τους ιούς.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτές οι προ-συλλογές που παρουσιάζονται δεν αφορούν κάτι πραγματικά τόσο φρέσκο. Αλλά τώρα, ισχύει περισσότερο από ποτέ ότι οι τάσεις της μόδας επηρεάζονται από τον COVID. Από τα πλεκτά ρούχα έως τα αθλητικά, οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν πολλές άνετες επιλογές για να τις φοράτε μέσα στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και αυτές που ελπίζουν ότι ο κόσμος θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί εξόδους όπως παλιά σύντομα.

Ακόμη και με το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων εκδηλώσεων να αναβάλλονται ή να ακυρώνονται, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για αυτά τα ρούχα να παρουσιάσουν τις συλλογές τους μέσω live streaming εφαρμογών. Τι γίνεται όμως με τα γυαλιά ηλίου; Τα οποία Πρέπει να φοριούνται έξω.

Οι τελευταίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου μαρτυρούν ότι ο κόσμος, όπως γνωρίζουμε, έχει αλλάξει και ότι ο τρόπος ντυσίματος πρέπει να αλλάξει επίσης. Οι τάσεις των γυαλιών ηλίου 2021 μετατοπίζονται αργά από τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 90 σε μεγαλύτερες και πιο «θωρακισμένες» επιλογές που θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά προστατευμένοι.

Οι μεγάλες μάρκες δείχνουν το δρόμο. Η Versasce προσφέρει μια ποικιλία επιλογών με γυαλιά που μοιάζουν ασπίδα προσώπου, ενώ η Gucci θα σας καλύψει με το μοντέρνο στυλ vintage. Οι Burberry και Balmain έπαιξαν με τα μεγάλα τετράγωνα γυαλιά ηλίου, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή σχήματα αυτή τη σεζόν.

Εάν το μεγαλύτερο μέρος των συλλογών είναι μια πρόσκληση για αισιοδοξία και εμπιστοσύνη μετά την καραντίνα, βλέπουμε τις εταιρίες που δημιουργούν γυαλιά να αναζητούν κάτι πιο ασφαλές, και πιο εύκολο να αγοραστεί από το κοινό. Μέχρι να τελειώσει αυτή η κρίση και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα ως συνήθως, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη στιγμή για να ξανασκεφτούμε τα πάντα και να καλωσορίσουμε αυτές τις νέες τάσεις και προτάσεις.

Ακόμα μην ξεχνάτε ότι πάρα τους περιορισμούς της καραντίνας υπάρχει η δυνατότητα του να βγείτε έξω για περπάτημα και εκεί τα γυαλιά ηλίου θα σας είναι απαραίτητα.

Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου το οποίο ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στις σελίδες μας θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε γυαλιά ηλίου. Θα βρείτε γυαλιά ηλίου ανδρικά, γυναικεία γυαλιά ηλίου που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου και της μόδας.

[ux_products orderby=”sales” show=”onsale”]

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία