Ανδρικά γυαλιά ηλίου

andrika-gialia-iliou

Από τη δεκαετία του 1900 όπου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου έχουν πλέον γίνει ένα από τα πιο κοινά αξεσουάρ. Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες UV, αλλά μπορούν επίσης να είναι η τέλεια προσθήκη η οποία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το στυλ σας. Θα μπορούσαμε ακόμη να πούμε ότι τα ανδρικά γυαλιά ηλίου έχουν γίνει ένα  μοντέρνο και απαραίτητο αξεσουάρ το 2020. Για παράδειγμα αν ταξιδεύετε συχνά τα γυαλιά θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε. Αν έχετε πιει ποτά το προηγούμενο βράδυ με τους φίλους σας, τα γυαλιά ηλίου θα σας βοηθήσουν να κρύψετε τα κουρασμένα ματιά σας. Όμως Αυτό προϋποθέτει ότι η επιλογή του ζευγαριού γυαλιών ηλίου θα είναι επιτυχημένη. Κάποιοι μπορεί να φαίνονται καλά στο πρόσωπο σας  άλλα ίσως όχι. Επειδή σε όλους αρέσει ένας καλοντυμένος άντρας που διαθέτει στυλ, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα ανδρικά γυαλιά ηλίου.

Ανδρικά στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ήταν μια μεγάλη “τρέλα” στη δεκαετία του 1920 και του 1930, όπου τα γυαλιά ηλίου αρχίσαν να αποκλίνουν από την κύρια χρήση τους δηλαδή την προστασία από τον ήλιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τεχνολογία άρχισε να προχωρά, και μαζί της τα γυαλιά άρχισαν να γίνονται πιο εύκολα στο να τα αποκτήσει κάποιος και πιο ελκυστικά. Η τάση του στρογγυλού σκελετού είναι εγγυημένη για να σας προσφέρει μια vintage εμφάνιση με μια ένδειξη εκκεντρότητας. Επίσης είναι αρκετά ευέλικτη για να συμπληρώσει όλες τις περιστάσεις της μόδας, από την επίσημη έως την περιστασιακή. Δεδομένου ότι δεν καταλαμβάνει ολόκληρο το πρόσωπο (σε αντίθεση με τα μεγάλα γυαλιά ηλίου Aviator), τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας τονίζονται. Ως εκ τούτου, σας παρέχεται μια πιο ευγενική και πιο ευγενική εμφάνιση που μπορεί να είναι χρήσιμη ειδικά αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο.

.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου στογγυλά Made in Italy

70,00

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Polycarbonate

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου ταρταρούγα PK2818

40,00
-10%

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Polarized Optimus

50,00 45,00

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Polycarbonate

Γυαλιά ηλίου Unisex PX2441

35,00

Στρογγυλά μεταλλικά γυαλιά

Τα μοντέλα αυτά ανέκαθεν έκαναν ένα ισχυρό statement για αυτόν που τα φοράει. Συχνά επιλέγονται από πρωτοπόρους και οραματιστές, τα στρογγυλά πλαίσια είναι γνωστά στα πρόσωπα των δημιουργών, των διανοουμένων, των επιστημόνων και μερικών από τους αγαπημένους μας φανταστικούς ήρωες. Ενώ δεν είδαμε τον Ghandi σε ένα ζευγάρι Maui Jim, δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Steve Jobs σε οτιδήποτε άλλο εκτός από στρογγυλά πλαίσια από ανοξείδωτο ατσάλι. Το στρογγυλό σχήμα αυτών των πλαισίων υπαινίσσεται έναν στοχαστή έξω από το κουτί – κάποιον που βλέπει τον κόσμο διαφορετικά από τους υπόλοιπους από εμάς.

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Wayfarer

Η εμβληματική μάρκα Ray Ban έκανε το στυλ wayfarer μια επαναστατική τάση στη μόδα όταν εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1950 με το μοναδικό σχεδιασμό και την αισθητική που έδωσε στο μοντέλο αυτό.  Τα γυαλιά αυτά παρείχαν μια αναζωογονητική αλλαγή από τα κοινά μεταλλικά γυαλιά που κυριαρχούσαν στην αγορά εκείνη την εποχή. Από τότε, η δημοτικότητά του κυμάνθηκε αλλά φαίνεται ότι το στυλ επιστρέφει με δυναμισμό. Αυτή η ρετρό εμφάνιση συνοδεύεται συνήθως από ένα ελαφρώς χρωματισμένο σκελετό ή φακό, και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περίσταση ή εποχή.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου τύπου Wayfarer θα είναι πάντα κλασικά και θα είναι πάντα στις τάσεις. Το μοντέλο αυτό αποτέλεσε την αγαπημένη επιλογή διασημοτήτων και θρύλων του rock’n’roll. Πρέπει να έχετε οπωσδήποτε  ένα ζευγάρι Wayfarers στη συλλογή σας, και αν έχετε ήδη ήρθε ώρα να αποκτήσετε το επόμενο.

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Ξύλινα High Class

65,00

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Ξύλινα Polarized Turtle

60,00
-14%
Εξαντλημένο

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Outlet

Γυαλιά ηλίου Unisex PX1548

35,00 30,00

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Unisex Polarized VERDI

35,00

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Aviator

Τα γυαλιά ηλίου Aviator είναι ένα στυλ γυαλιών που αναπτύχθηκε από την Bausch & Lomb. Ο αρχικός σχεδιασμός της Bausch & Lomb διατίθεται πλέον ως Ray-Ban Aviators, αν και άλλοι κατασκευαστές παράγουν επίσης γυαλιά ηλίου τέτοιου τύπου. Τα κλασικά γυαλιά ηλίου Aviator χαρακτηρίζονται από σκοτεινούς, συχνά ανακλαστικούς φακούς που έχουν έκταση δύο ή τρεις φορές την επιφάνεια του βολβού του ματιού, και πολύ λεπτά μεταλλικά πλαίσια με διπλή ή τριπλή γέφυρα (η λεγόμενη «τρύπα από σφαίρα») και ακουστικά μπαγιονέτ ή εύκαμπτους βραχίονες που αγκιστρώνονται πίσω από τα αυτιά.

Πλέον κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές του μοντέλου αυτού. Μπορείτε πλέον να το βρείτε με διαφορετικό υλικό σκελετού όπως πλαστικό ή acetate. Επίσης μπορεί να το δείτε και με πιο τετραγωνισμένους σκελετούς που αποτελούν και τη πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

Metal

Ανδρικά γυαλιά ηλίου μεταλλικά PK2876

45,00

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Polarized Brown

60,00
-29%

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Unisex Polarized CHIEF

35,00 25,00
-46%

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

Outlet

Γυαλιά ηλίου Unisex Polarized DEEP

35,00 19,00

Γυαλιά ηλίου D-Frame

Δημιουργώντας μια σύγχρονη και ταυτόχρονα ρετρό εμφάνιση, τα γυαλιά ηλίου D-frame φημίζονται για τον σχεδιασμό τους. Ενώ τα άλλα στυλ διατηρούν μια καμπυλωτή εμφάνιση στου σκελετό, τα γυαλιά ηλίου D-frame είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από την απόλυτη ευθεία γραμμή στην κορυφή των φακών. Έτσι δημιουργούν μια φουτουριστική αίσθηση ενώ εξακολουθούν να εκπέμπουν sex appeal.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Accessories

Ανδρικά Γυαλιά ηλίου Made in Italy

65,00

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

Ανδρικά Γυαλιά ηλίου Karisma Made in Italy

70,00
-22%

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

Polycarbonate

Ανδρικά γυαλιά ηλίου ταρταρούγα PK2347

45,00 35,00
-13%

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 2020

Polycarbonate

Γυαλιά ηλίου Ταρταρούγα Νο5

45,00 39,00

Ανδρικά γυαλιά ηλίου καθρέφτες

Ένα πολύχρωμο ζευγάρι γυαλιά ηλίου προσφέρει ένα σίγουρο τρόπο για να ολοκληρώσετε τη συλλογή των γυαλιών σας. Τα έγχρωμα κουφώματα, όπως οι φακοί με καθρέφτη, προσθέτουν μια απροσδόκητη ποπ νότα σε οποιαδήποτε στυλ. Δώστε στην εμφάνισή σας ένα στοιχείο διασκέδασης. Κάντε το αγαπημένο σας χρώμα μέρος του δικού σας στυλ.

Αυτό που κάνει τα γυαλιά ηλίου να ξεχωρίζουν από τα άλλα στυλ είναι το γεγονός ότι είναι τόσο ανακλαστικά που όσοι  βρίσκονται γύρω σας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως κινούμενο καθρέφτη. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το στυλ είναι πόσο λαμπερά  φαίνονται τα γυαλιά όταν φωτογραφίζονται. Τα γυαλιά ηλίου αυτά τραβάνε την προσοχή και αποπνέουν μια μυστηριώδη αλλά ταυτόχρονα μια προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση.

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου ξύλινα Zebra light

60,00

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Polycarbonate

Γυαλιά ηλίου Unisex PX1572

35,00
-13%

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Γυαλιά ηλίου Unisex Polarized | UV 400 | SHARK RED

45,00 39,00
-25%

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

UNISEX ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Unisex γυαλιά ηλίου καθρέπτες Polarized THE GRASS

60,00 45,00

Γυαλιά ηλίου Clubmaster

Horn-rimmed – επίσης γνωστά ως “The Clubmaster”, αυτά τα υπέροχα πλαίσια χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950 και την τάση των γυαλιών ηλίου της δεκαετίας. Εξαιρετικά ρετρό, αλλά και μοντέρνα, αυτά τα κομψά γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων προσώπου. Ένα άλλο στυλ που έγινε διάσημο από τη μάρκα Ray-Ban. Αποτελούν διαχρονικά μοντέλα και υπάρχουν πλέον εξαιρετικές σύγχρονες εκδόσεις τους.  Μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά Clubmaster και να αναδείξει τον διανοούμενο μέσα σας.

Αδρικά γυαλιά ηλίου και προσωπικότητα

Όμως, η επιλογή των γυαλιών ηλίου εκτός από το στυλ μπορεί να αποκαλύπτει πράγματα και για την προσωπικότητας σας. Ας δούμε λοιπόν με μια γρήγορη ματιά πως μπορείτε να ταιριάξετε τα ανδρικά γυαλιά ηλίου με την προσωπικότητα σας.

Μινιμαλιστικός – ένα κλασικό πλαίσιο με μη έντονο χρώμα, όπως μαύρο ή γκρι. Επιλέξτε ασαφή πλαίσια, όπως γυαλιά με ημι-πλαίσιο ή χωρίς πλαίσιο στο φακό ή οβάλ που δεν καταλαμβάνουν πάρα πολύ μέρος από το πρόσωπό σας.

Μοντέρνος – Μπορείτε να συνδυάστε vintage με μοντέρνα στιλ. Για να το πετύχετε επιλέξτε παχύτερα πλαίσια, και προτιμήστε τα έντονα χρώματα, όπως έντονα κόκκινα και πράσινα. Στο σχήμα, ταιριάζετε περισσότερο με τα στρογγυλά γυαλιά ή τα γυαλιά Wayfarer.

Επαναστάτης – δημιουργήστε το δικό σας στυλ με χοντρά πλαίσια, vintage σκελετούς και ακολουθήστε τη μόδα της δεκαετίας του ’50. Πιθανότατα να έχετε ήδη υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου τύπου Aviator και wayfarer.

Μποέμ – funky, μοναδικά σχήματα, φωτεινά χρώματα

Nerd – πηγαίνετε σε στυλ clubmaster ή με στρογγυλό σχήμα πλαισίου, χρησιμοποιείστε vintage και κλασικά χρώματα και αγκαλιάστε τη λειτουργικότητα!

Στις σελίδες του peacoxk.com θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά γυαλιά ηλίου. Δείτε τα και επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι το οποία θα αναδείξει το στυλ και την προσωπικότητα σας. Θα βρείτε επίσης ανδρικά γυαλιά ηλίου σε μοναδικές προσφορές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθήστε τους οδηγούς σχήματος προσώπου και μεγέθους καθώς και την εικονική δοκιμή για να διαλέξετέ τα σωστά γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας.

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία