andrika gialia iliou 2019

Ανδρικά γυαλιά ηλίου 2019

Καθώς έχουμε μπει πλέον στην άνοιξη και βαδίζουμε προς το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου αρχίζουν να γίνονται πλέον όλο και πιο απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας. Επειδή όμως τα γυαλιά ηλίου από αποτελούν και ένα αξεσουάρ που ακολουθεί τη μόδα ήρθε η ώρα να δούμε ποιες είναι οι τάσεις για τα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2019.

Θυμηθείτε όταν τα στενά ορθογώνια σχήματα και τα άσχημα απλά μέταλλα ήταν η μόνη επιλογή; Τα γυαλιά των ανδρών εξελίχθηκαν πολύ την τελευταία δεκαετία. Τα ενδύματα των ανδρών γίνονται πιο μοντέρνα καθώς γινόμαστε μια πιο casual κοινωνία όπου το streetwear και ο τρόπος ζωής μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.

Γενικά, κινούμαστε προς μια κατεύθυνση που επικεντρώνεται λιγότερο στις μεγάλες μάρκες και σε μια κουλτούρα που θέλει να υποστηρίξει τα μικρότερα ανεξάρτητα brand που επικεντρώνονται στη δημιουργικότητα. Δεν χρειάζεται πλέον κανείς να αγοράσει τα “πιο καυτά” εμπορικά σήματα για να επιτύχει όμορφη εμφάνιση και ταυτόχρονα να έχει ποιοτική προστασία.

Μικρότερες εταιρείες κάνουν την εμφάνιση τους στον κόσμο των γυαλιών μόδας, παράγοντας μοντέρνα και ελκυστικά σχέδια που μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα σε χαμηλές τιμές χωρίς αυτό να είναι εις βάρος του στυλ σας.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πιο δημοφιλής  τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2019.

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Aviator 2019

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι τα μοντέλα αυτά δεν είναι μόνο για αστυνομικούς και αεροπόρους. Αποτελούν το πιο κλασικό στυλ ανδρικών γυαλιών ηλίου λόγω του ότι δημιουργούν ένα στυλ πιο τολμηρό που δείχνει εμπιστοσύνη. Τα Aviator κάνουν την επανεμφάνιση τους το 2019 λόγω της δραστικής τους αλλαγής και των συνδυασμών μεταλλικών και πλαστικών που δημιουργούν αντιθέσεις και κεντρίζουν τα βλέμματα. Ο συνδυασμός  πλαστικού και μετάλλου, επιτρέπει την προσθήκη χρωμάτων στα γυαλιά. Ένα ισχυρό πλαστικό πλαίσιο μάσκας με λεπτούς βραχίονες δημιουργεί αμέσως μια αντίθεση για το πρόσωπο. Ως εξέλιξη των γυαλιών αυτών, θα τα βρείτε με πιο τετραγωνισμένους φακούς και διπλή γέφυρα.

gialia iliou strogula

Διαφανή γυαλιά ηλίου

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα διαφανή πλαίσια αποτελούν μια από τις πιο δυνατές τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2019. Και όμως αυτά τα πλαίσια δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζετε. Υπάρχουν πολλές ωραίες λεπτομέρειες που ακολουθούν την κατασκευή ενός απλοϊκού ζευγαριού γυαλιών. Δεδομένου ότι το πλαίσιο είναι διάφανο, έχει την ικανότητα να τονίζει πραγματικά τα χαρακτηριστικά των ανδρικών προσώπων και να τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Τα περισσότερα γυαλιά τείνουν να εστιάζουν όλη την προσοχή στα ίδια τα γυαλιά. Όμως, τα διάφανα πλαίσια εστιάζουν την προσοχή των ανθρώπων στο πρόσωπο και την ομορφιά του καθαυτή. Όταν συνδυάζετε διάφανους σκελετούς με ένα πρόσωπο με ωραία γενειάδα ή ένα μεγάλο χαμόγελο, είναι αρκετό από μόνο του για να δημιουργήσει έντονο στυλ.

Όταν αγοράζετε ένα διάφανο σκελετό, παρατηρήστε τις εκπληκτικές λεπτομέρειες που μπορείτε να δείτε μέσα στο πλαίσιο. Ο πυρήνας του σύρματος που διέρχεται από το σκελετό μπορεί να κατασκευαστεί από χρυσό, ασήμι ή κάποιο απαλό χρώμα. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τα πιθανά πλέγματα που σχηματίζουν μοτίβα χαραγμένα πάνω στο μπράτσο, τα οποία προσθέτουν ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Τέλος, παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο οι μεντεσέδες τοποθετούνται με προσεχτικό τρόπο στο μπροστινό μέρος του πλαισίου. Δεν υπάρχει κόλλα πουθενά!

Οι διάφανοι σκελετοί έρχονται σε διάφορα χρώματα! Μερικά από τα πιο καυτά χρώματα είναι το χρώμα του καπνού, το καστανό και το απαλό κίτρινο.

gialia iliou strogula peacoxk

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις των τελευταίων ετών.

Η γοητεία του να δείχνεις πνευματικός άνθρωπος έκανε τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ιδιαίτερα αγαπητά καθώς δίνουν ένα πιο σοφίστηκε στυλ σε κάθε πρόσωπο

Όταν πρόκειται για στρογγυλά γυαλιά, μην σκεφτείτε τον Χάρι Πότερ. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από αυτό το στυλ. Τα στρογγυλά γυαλιά σήμερα προκαλούν μια αίσθηση έξυπνου στυλ και πολυπλοκότητας χαρακτήρα. Υπάρχει πλέον μεγάλη ποικίλα και διαφορετικά σχήματα στρογγυλών σκελετών για να εκφράσετε τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά.

Ορισμένα στρογγυλά γυαλιά είναι εντελώς στρογγυλά, μερικά είναι πιο επιμήκη, ενώ άλλα μοιάζουν με «απαλά» τετράγωνα σχήματα στα όρια να χαρακτηριστούν ως μάσκα.

Γρήγορη συμβουλή: Προσέχετε όταν αγοράζετε στρογγυλά γυαλιά και βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας δεν φαίνονται μέσα από τους φακούς σας. Επίσης, τα μεγάλα στρογγυλά γυαλιά δεν πρέπει να κάθονται στα μάγουλά σας, καθώς θα προκαλέσουν αντιαισθητική αναλογία.

storgula-gialia-iliou

Ανδρικά ξύλινα γυαλιά ηλίου 2019

Τα γυαλιά ηλίου από ξύλο έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια, αλλά μόλις τώρα αρχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα λόγω της ποικιλίας που κυκλοφορεί πλέον σε σχέδια. Επίσης το γεγονός ότι τα ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από φυσικό υλικό δίνει στο κάτοχο του μια αίσθηση προστασίας τους περιβάλλοντος. Μπορεί να θεωρείτε ότι τα πλαίσια από ξύλο είναι εξαιρετικά εύθραυστα. Ωστόσο, το ξύλο έχει επεξεργαστεί με ιδιαίτερους τρόπους και πολλές φορές διαφορετικά στρώματα ξύλου συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν έναν εξαιρετικά ισχυρό συνδυασμό υλικών.

Αυτοί οι τύποι πλαισίων ταιριάζουν εξαιρετικά στους άνδρες, λόγω των λεπτών, φυσικών χρωμάτων τους που προσδίδουν τόσο στις καθημερινές, όσο και στις επαγγελματικές τους εμφανίσεις. Είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που θα σας δώσει στυλ, καθώς κάθε κομμάτι ξύλου είναι μοναδικό.

Τα ξύλινα πλαίσια απορροφούν φυσικά το λάδι του δέρματός σας με την πάροδο του χρόνου και αναπτύσσουν μια ελαφρώς πιο σκούρα εμφάνιση από ό, τι όταν τα αγοράσατε αρχικά. Αυτό είναι μέρος της φυσικής διαδικασίας ενός ξύλινου σκελετού που του δίνει «ζωντανό» χαρακτήρα.

gialia iliou ksilina peacoxk

Γυαλιά ηλίου χωρίς πλαίσια

Τα γυαλιά χωρίς πλαίσια είναι ιδιαίτερα λόγω της μηχανικής τους. Τα περισσότερα δεν κατασκευάζονται με παξιμάδι και βίδες. Αυτός είναι ο παλιός τρόπος (ο οποίος είναι ακόμα αρκετά cool!). Τα καινούργια γυαλιά χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους για να συνδέουν κομμάτια όπως η κόλλα υπεριώδους και τα κομμάτια από 3D εκτυπωτές. Ένα καλό γυαλιστερό γυαλί είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ή τιτάνιο. Αυτά είναι ισχυρά, εύκαμπτα και τα χρώματα των μετάλλων δεν θα εξασθενίσουν ποτέ ούτε θα γίνουν πράσινα από τη διάβρωση όπως τα μέταλλα με βάση το νικέλιο.

Μια μεγάλη τάση στα γυαλιά αυτά είναι τα γεωμετρικά σχήματα. Φακοί που έχουν σχήμα οκταγώνου, εξάγωνα, ακόμα και κύκλους δημιουργούν μοναδικά ζευγάρια. Η επιλογή του φακού είναι το πιο διασκεδαστικό μέρος της αγοράς γυαλιών χωρίς πλαίσια. Σας δίνει τη δημιουργική ελευθερία να διαλέξετε πιο χρώμα και πιο σχήμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας.

 

Τέλος κλασικοί σκελετοί όπως τα Wayfarer και Βrowline θα διατηρήσουν τη δημοτικότητα τους στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2019 ειδικά αν ακολουθούν το χρώμα της καφέ ταρταρούγας.

gialia iliou tartarouga

Πριν επιλέξετε το καινούργιο ζευγάρι γυαλιών ηλίου συμβουλευτείτε τους οδηγούς ότι να βρείτε ποιοι σκελετοί είναι κατάλληλοι για το σχήμα προσώπου σας. Στις σελίδες μας θα βρείτε μοναδικά σχέδια σε ανδρικά γυαλιά ηλίου που θα σας δώσουν ξεχωριστό στυλ αλλά και με ποιοτικούς φακούς που θα προστατέψουν τα μάτια σας.

 • -60%

  , ,

  20,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -70%

  , ,

  15,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -39%

  , ,

  20,00

  Εξαντλημένο

  ΑΓΟΡΑ
 • -32%

  ,

  15,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -39%

  , ,

  20,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -42%

  , , ,

  19,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -38%

  ,

  139,00

  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -43%

  ,

  149,00

  Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -60%

  ,

  19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -31%

  , , , ,

  49,00

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -60%

  , , , , , , ,

  19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ
 • -60%

  , , ,

  19,99

  Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

  ΑΓΟΡΑ

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία