ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγές/ Επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση που ο Χρήστης δεν είναι σύμφωνος με τα προϊόντα που περιλαμβάνει η παραγγελία του, σύμφωνα με τον Γενικό Νόμο προστασίας Καταναλωτών και Χρηστών, ο Χρήστης έχει στη διάθεσή του δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές μέρες για να επιστρέψει το σύνολο της παραγγελίας ή αν προτιμά, για να επιστρέψει κάποιο από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη συνολική παραγγελία. Τα παραπάνω δεν συνεπάγονται καμία κύρωση και δεν απαιτούν καμία δικαιολόγηση.

Σ ε αυτήν την περίπτωση ο χρήστης αναλαμβάνει το άμεσο κόστος της επιστροφής των προϊόντων, είτε επιστρέψει το σύνολο της παραγγελίας, είτε αποφασίσει να επιστρέψει κάποια από τα προϊόντα της.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, καθώς και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες, συσκευασίες και, ενδεχομένως, τα πρωτότυπα έγγραφα και αξεσουάρ με τα οποία αγοράστηκε. Αν ο Χρήστης δεν ακολουθήσει τις παραπάνω υποδείξεις ή αν το προϊόν υπέστη κάποια βλάβη, ο χρήστης αποδέχεται πως το προϊόν μπορεί να υποτιμηθεί ή πως το αίτημά του μπορεί να απορριφθεί.

Αφού επιβεβαιωθεί πως το προϊόν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα ακολουθήση ηεπιστροφή του συνόλου της αξίας που εξοφλήθηκε από τον Χρήστη.

Αν ο Χρήστης αποφασίσει να επιστρέψει το σύνολο της παραγγελίας, θα επιστραφεί στον Χρήστη η συνολική αξία που εξόφλησε (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής.

Η επιστροφή των εξοφλημένων ποσών εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που ο χρήστης χρησιμοποίησε κατά την αγορά του προϊόντος:

– Αν ο Χρήστης πραγματοποίησε την πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα,  το ποσό θα επιστραφεί μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την στιγμή που ο χρήστης προέβη στην λύση της σύμβασης.

– Αν ο Χρήστης πραγματοποίησε την πληρωμή με PayPal,  το ποσό μέσα σε 24-48 εργάσιμες ώρες από την στιγμή που ο χρήστης προέβη στην λύση της σύμβασης.

– Αν ο Χρήστης έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε το πόσο της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση τα εξοφλημένα ποσά θα επιστρέφονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα και, κατά κανόνα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που ο χρήστης ενημέρωσε την εταιρία για την απόφαση υπαναχώρησης από την σύμβαση.

Στην περιπτωση που ο χρήστης επιθυμεί την αλλαγή του προϊόντος με άλλο και υπάρχει διαφορά στην τιμή μεταξύ των προϊόντων ο χρήστης οφήλει να συμπληρωσει το πόσο με έναν από τους προσφερόμενους τρόπους πληρωμής. Στην περίπτωση αλλαγής το κόστος αποστολής επιβαρύνει την Peacoxk μόνο την πρώτη φόρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κέρδισε 10% Έκπτωση

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και κερδίσε 10% έκπτωση

στην πρώτη σου παραγγελία